• VILA - 1, 13 osoba

  Vila s pogledom na more, 3 apartmana

  Apartman AP-1, AP-2, AP-3

 • VILA - 2, 24 osoba

  Grijani bazen 40 m2 s jacuzzijem , 5 apartmana

  Apartmani AP-5, AP-6, AP-7, AP-8, AP-9

 • Plaža Dirun

  Prikladna za djecu

  udaljenost od apartmana 500m

DOBRO DOŠLI U APARTMANE ZORA

Apartmani Zora, za udoban obiteljski odmor nalaze se u srcu Dalmacije smješteni su u ribarskom mjestu Okrug Gornji na poluotoku Čiovo. Nudimo idealan smještaj za opuštajući odmor s obitelji i prijateljima. Naše dvije vile mogu smjestiti do 37 osoba u 8 novo adaptirana apartmana. Iako se nalaze prekrasne plaže u blizini smještaja u vili-2 nudimo otvoreni bazen s jacuzzijem i velikim sunčalištem. Svi apartmani su klimatizirani, imaju besplatan Wi-Fi, rezervirano parking mjesto, pristup grijanom vanjskom bazenu i terase sa prekrasnim pogledom na zaljev Mavarštica .

Mavarstica bay

Terase s pogledom na more

Rezerviran parking

Besplatni WiFi

Lokalni promet

Prikladno za djecu

Beskrajno plavetnilo

Vila - 1
vila s pogledom na more

Terase sa predivnim pogledom na more u kući-1 mi smo sretni vam ponuditi 3 apartmana za ukupno 13 osoba - 1 apartman za 5 osoba i 2 apartmana za 4 osobe, 100 m od najbliže plaže, svi apartmani imaju pogled na more, Wi-Fi , A / C, parking ...
Apartman AP-1 ( 4 osobe ) Apartman AP-2 ( 5 osobe ) Apartman AP-3 ( 4 osobe )

Vila - 2
Bazen s jacuzzijem

Pogled na more koji ostavlja bez daha sa terasa u kući-2 mi smo sretni vam ponuditi 4 apartmana za 4 osobe i jedan veliki za 8 osoba apartman, svi apartmani imaju terasu, zajednički grijani bazen i jacuzzi, parkirno mjesto, Wi-Fi , A / C ...
Apartman AP-5 ( 8 osoba ) Apartman AP-6 ( 4 osobe ) Apartman AP-7 (4 osobe) Apartman AP-8 ( 4 osobe ) Apartman AP-9 ( 4 osobe )
Apartmani Zora

I tako je počelo...

Bilo je to 1979 godine kada su moji roditelji odlučili da traže mirno mjesto za vikend. Živeći u gradu Splitu gdje je žudnja za netaknutom prirodom, lijepim plažama i kristalno modrim morem snažna. Našli su svoje mjesto iz snova u Okrugu Gornjem, malo ribarsko mjesto na dalmatinskom poluotoku Čiovo. Tijekom osamdesetih godina smo izgradili naš vlastiti raj, daleko od svakodnevne buke i stresa grada. Kako su godine prolazile otvorili smo naš dom gostima i preuredili ga u apartmansku vilu. Danas, više od trideset godina kasnije, imamo dvije vile s osam stanova, 38 kreveta i grijani vanjski bazen s jacuzzijem (vila-2) i velikom terasom za sunčanje. Danas to nije samo naš raj, već raj stotina obitelji iz cijelog svijeta koji su nam se pridružili kroz posljednjih desetljeća. I dok se apartmani i sadržaji stalno obnavljaju, neke stvari uvijek ostaju isti: prirodne ljepote Okruga Gonjeg a činjenica da smo mi, obitelj Jelaska, osobno u potrazi da našim gostima omogućimo nezaboravni odmor.

Apartmani Zora

Mladen, Suncica, Petra, Laura i baka Zora

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU

FAQ

Niste pronašli odgovore, mi smo tu da vam budemo na usluzi !


Kako rezervirati ?

Rezervacija apartmana može se ostvariti uplatom avansa u iznosu 25% od ukupne cijene najma na naš račun. Kada zaprimite naš vaučer rezervacija apartmana je potvrđena, detalji za uplatu avansa dostavljaju se na zahtjev.

Da li imamo osiguran parking ?

Svi apartmani imaju osigrano 1 parkirno mjesto u hladovini osim apartmana AP-5 sa dva parkirna mjesta, maximalna pristupna visina na parking vile 1 je 2.0 m i za vilu - 2 is 2.1 m

Tko će nas dočekati ?

Kontakt osoba koja dočekuje goste u vili - 1 je Zora Jelaska a za vilu - 2 je Sunčica Jelaska, više detalja biti če priloženi uz voučer.

Da li se naplačuje sigurnosni polog ?

Sigurnosni polog nužno ne naplaćujemo ali gost je obvezan brinuti se o smještaju i opremi, sva eventualna nastala šteta biti če na teret klijenata.

Kada je vrijeme dolaska/odlaska ?

Dolazak gostiju očekuje se u periodu 14:00 h - 19:00 h, za sva eventualna kašnjenja u dolasku potrebno je obavijestiti kontakt osobe. Odlazak je postavljen za najdalje 09:00 h

Kako možemo otkazati rezervaciju ?

Ukoliko trebate otkazati rezervaciju molimo da nas kontaktirate na naš kontakt mail booking@apartmani-zora.com . U skladu s pravilima otkazivanja biti če izvršen povrat avansa od strane Apartmana Zora. .

Da li imamo skrivenih troškova ?

Naš izraženi cjenik sadržava sve troškove za naše navedene usluge.

Izvrsna lokacija

Okrug se nalazi na zapadnoj strani otoka Čiova, sastoji se od Okrug Gornji i Okrug Donji, dva tradicionalna dalmatinska mjesta. To je središte dalmatinske mikroregije po svom geografskom položaju. Ima blagu mediteransku klimu, bujnu suptropsku i mediteransku vegetaciju, arhipelag slikovitih otočića, bezbroj malih uvala i plaža. Okrug je jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje. Postoji mnogo restorana i konoba u Okrugu Gornjem i Donjem s bogatim izborom izvornih dalmatinskih specijaliteta. Našim gostima nudimo, uz obilje sunca i bistrog mora raznolike rekreativne sadržaje. Blizina grada Trogira (4 km), koji je pod zaštitom UNESCO-a, pruža mogućnost da otkrijete 2800 godina staro središte. Možete uživati ​​u noćnom životu. Možete napraviti izlete iz Čiova na slapove rijeke Krke (60 km), Split (33 km), marijanskom svetištu u Međugorju (100 km). Značajno je da je Zračna luka Split udaljena je samo 8 km od našeg mjesta.

 • KUČNA ADRESA

  Vila - 1, Put Diruna 37, 21223 Okrug Gornji

  43.4915361 N,16.2779945 E

  Vila - 2, Put Diruna 53a, 21223 Okrug Gornji

  43.4913531 N,16.2792229 E

 • KONTAKT TELEFON

  +385 (21) 244-593

  Whatsapp / Viber +385 91 73 23 223

 • EMAIL

  booking@apartmani-zora.com

Apartments Zora
Hvala vam na upitu !